Fono.fi - Äänitetietokanta

Fono.fi:n päivittäminen loppunut tammikuussa 2022

Yle Arkisto on päättänyt metatietojen tallennuksen Fono-tietokantaan 14.1.2022.
Tästä syystä uutta ja takautuvaa metatietoa ei enää tule Fono.fi-palveluun. Fono.fi säilyy asiakaskäytössä toistaiseksi.
Uusi korvaava palvelu pyritään julkaisemaan vuoden 2024 aikana.

Suomeksi På svenska
  • Esittely
  • Opastus
  • Palaute

Kappaleen tiedot

Tiritomba sävelmään on tehty ainakin neljät sanat: 1. Illan tullen astun kohden meren rantaa, siellä kauniin kullan kohtaan. Hymyn silmät suovat, punaposket hohtaa, elon riemut kanssaan jaa. - 2. Minä menen, minä menen meren rantaan, siellä ystäväni kohtaan. Meri sinisenä, sinisenä hohtaa, hiekka loistaa valkoinen. - (Lisäksi kaksi säkeistöä). 3. Minä menen, minä menen meren rantaan, siellä ystävä mun kohtaa. Silmä sinisenä, sinisenä hohtaa ja me jälleen riemuitaan. - 4. Tyttö kaunis oli niin kuin kevään kukka, punahuuli, tummatukka. Poika kuuma oli kuten kesän helle, tyttöselle lauloi näin. - (Lisäksi kaksi säkeistöä). 5. V. Arti esiintyy sanoittajana George de Godzinskyn sovituksen yhteydessä. Laulun sanoista ei 7.4.1993 mennessä ole tietoa.

(hae)
Äänitteen nimi:
Esittäjä(t):
Tekijä(t):Kansanlaulu: Italia. 1. Ainamo, Erkki (sanoitus). 2. Puhtila, Sauvo (sanoitus). 3. Ryynänen, R. R. (sanoitus). 4. Nimeämätön (san /mahdollisesti) tai: Lindström, Erik (san /mahdollisesti). 5. Arti, V. /pseud / (= Valve, Kaarlo Väinö) (sanoitus).
Musiikkilaji(t):
Lajitarkenne:
Kesto:
Esityskieli:
Aihe/kulttuuri:
Tallennusvuosi:
Äänitysmaa:
Huomautukset:
Hae kirjastoista (Frank-monihaku):
- toimii parhaiten populaarimusiikin
hauissa
Hae  

 

 

Musiikkikirjastot.fi - musiikkikirjastojen verkkopalvelut