Fono.fi - Äänitetietokanta

Fono.fi:n päivittäminen loppunut tammikuussa 2022

Yle Arkisto on päättänyt metatietojen tallennuksen Fono-tietokantaan 14.1.2022.
Tästä syystä uutta ja takautuvaa metatietoa ei enää tule Fono.fi-palveluun. Fono.fi säilyy asiakaskäytössä toistaiseksi.
Uusi korvaava palvelu pyritään julkaisemaan vuoden 2024 aikana.

Suomeksi På svenska
  • Esittely
  • Opastus
  • Palaute

Kappaleen tiedot

Jo käy, kuningas, sydämeeni. Käyn kanssa paimenten. Armon vuoden, uuden vuoden. Oli Golgata paikka kauhun. On synnit kaikki poissa. Halleluja laulakaamme. Kaikki lapset maan. Oi Jeesus Kristus Herraamme. Oi pyhä henki siunaa meitä. Valo voittaa jälleen pimeyden. Sanassas mua pidä, Jeesus. Sanan siemenet sormista kylväjän. Kallis Jeesuksemme, anna sanasi. Oi Jeesus, kuinka riemuitsen. En voi rikkaammaksi tulla. Kasteesta kiitän, Jeesus. On nimeni niin kallis mulle. Kohota ristin lippu korkealle. Nyt on jo aika nousta. Liekit loistavat kynttiläin. Minkä tähden Golgatalle. Oi Jeesus, koska tulta heität. Lintu pieni, lintuseni. Kaipaa peura janoissaan. Miksi vieläkin torjuisit rakkauteni. Kautta aikojen ihminen kysyy. Niin alhaalla kukaan ei kulje. Joku ehkä nyt juuri miettii. On Jeesus tullut niitä varten. On kädet Jeesuksen auki nyt aivan. Paimenen seurasta eksyin. Valmistu sieluni kohtaamaan. Herra auta kun tuska ahdistaa. Herra, minun valoni. Herra Jeesus, rakkahin Jeesus. Jeesus otit osan. // Mä tahdoin Jeesus sun luoksesi tulla. Nuo käskysanaa kymmenen. Valossa vanhan ristinpuun. Siunaamme nyt Israelia. Tule kaikeksi mulle. Autuus suuri olla Herran kansa. Kun Jeesus synnit hautaan vei. Iloitse mieli, riemuitse kieli. Iloinen, tyytyväinen. On hyvä veisata Jeesuksesta. Nyt löysin pohjan varman vankan. Mistään et suurempaa rakkautta löydä. Nyt synkät pilvet väistykää. Oi minkä onnen, autuuden. Päivä vain ja hetki kerrallansa. Sä olet, Jeesus, laulun aihe mulle. Varmana laulaa Herrasta saan. Herraa ylistäkää. Kiitos Jumalalle. Me riemuiten nyt ylistämme. Kiitos kun saan tässä olla. Soi, kannel kaunis, soi. Katso kauneutta suuren luonnon. Katso ihmettä suurinta maan. Kun sä kuolet. Miks onnesta en laulaisi. On taivaassa kaupunki kaunis. Nyt tahtoisimme yötä ja päivääkin kiittää. Voi kukkulat siirtyä, järkkyä vuoret. Taivas on auki.

(hae)
Äänitteen nimi:SIIONIN KANNEL Lisävihko 2
Esittäjä(t):Laitakaupungin lapset ja Mooseksen pojat (kuoro). Erkkilä, Vesa (kuoronjohtaja). Elävät kivet (kuoro). Pohjola, Päivi (kuoronjohtaja). Mikstuura simplex (kuoro). Puumala, Kullervo (kuoronjohtaja).
Tekijä(t):Siionin kannel, kokoelma (lisävihko 2).
Musiikkilaji(t): muu uskonnollinen musiikki (virret, hengelliset laulut, ym)
Lajitarkenne:
Kesto:
Esityskieli:suomi
Aihe/kulttuuri:herätysliikkeet: evankelisuus
Tallennusvuosi:1995
Äänitysmaa:SUOMI
Huomautukset:
Hae kirjastoista (Frank-monihaku):
- toimii parhaiten populaarimusiikin
hauissa
Hae  

 

 

Musiikkikirjastot.fi - musiikkikirjastojen verkkopalvelut