Fono.fi - Äänitetietokanta

Fono.fi:n päivittäminen loppunut tammikuussa 2022

Yle Arkisto on päättänyt metatietojen tallennuksen Fono-tietokantaan 14.1.2022.
Tästä syystä uutta ja takautuvaa metatietoa ei enää tule Fono.fi-palveluun. Fono.fi säilyy asiakaskäytössä toistaiseksi.
Uusi korvaava palvelu pyritään julkaisemaan vuoden 2024 aikana.

Suomeksi På svenska
  • Esittely
  • Opastus
  • Palaute

Kappaleen tiedot

Deutsches Requiem, Ein (Saksalainen sielunmessu) op.45 sopraanolle, baritonille, kuorolle, orkesterille ja uruille ad libitum. 1. Selig sind die da Leid tragen (Autuaita ovat murheelliset) (Ziemlich langsam und mit Ausdruck) (kuoro) /11:36. 2. Denn alles Fleisch, es ist wie Gras (Kaikki liha on kuin ruoho) (Langsam, marschmässig - Un poco sostenuto - Allegro non troppo) (kuoro) /14:45. 3. Herr, lehre doch mich (Herra, opeta minut ajattelemaan loppuani) (Andante moderato) (baritoni ja kuoro) /11:45. 4. Wie lieblich sind deine Wohnungen (Kuinka ihanat ovat sinun asuinsijasi) (Mässig bewegt) (kuoro) /5:43. 5. Ihr habt nun Traurigkeit (Niin on myös teillä nyt murhe) (Langsam) (sopraano ja kuoro) /8:16. 6. Denn wir haben hier keine bleibende Statt (Sillä ei meillä ole täällä pysyväistä kaupunkia) (Andante - Vivace - Allegro) (baritoni ja kuoro) /12:34. 7. Selig sind die Toten (Autuaita ovat kuolleet) (Feierlich) (kuoro) /12:09.

(hae)
Äänitteen nimi:BRAHMS: EIN DEUTSCHES REQUIEM.
Esittäjä(t):Karajan, Herbert von (johtaja). Janowitz, Gundula (sopraano). Waechter, Eberhard (baritoni). Wiener Singverein (Wienin konserttiyhdistyksen kuoro) (kuoro). Berliner Philharmoniker (Berliinin filharmonikot) (orkesteri). Meyer, Wolfgang (urut).
Tekijä(t):Brahms, Johannes [1833-1897] (sävellys). Raamattu (sanoitus). Luther, Martti [1483-1546] (käännös). Raamatun kohdat ks. esittelylehtinen.
Musiikkilaji(t): moniääninen vokaalimusiikki
taidemusiikki (kristillinen): laajamuotoinen
Lajitarkenne:
Kesto:76 min 50 s
Esityskieli:saksa
Aihe/kulttuuri:
Tallennusvuosi:1964
Äänitysmaa:Itävalta
Huomautukset:Ohessa teksti- ja esittelylehtinen saksaksi, englanniksi, ranskaksi ja italiaksi. Esittely myös espanjaksi.
Hae kirjastoista (Frank-monihaku):
- toimii parhaiten populaarimusiikin
hauissa
Hae  

 

 

Musiikkikirjastot.fi - musiikkikirjastojen verkkopalvelut