Fono.fi - Äänitetietokanta

Fono.fi:n päivittäminen loppunut tammikuussa 2022

Yle Arkisto on päättänyt metatietojen tallennuksen Fono-tietokantaan 14.1.2022.
Tästä syystä uutta ja takautuvaa metatietoa ei enää tule Fono.fi-palveluun. Fono.fi säilyy asiakaskäytössä toistaiseksi.
Uusi korvaava palvelu pyritään julkaisemaan vuoden 2024 aikana.

Suomeksi På svenska
  • Esittely
  • Opastus
  • Palaute

Äänitteen tiedot

TOMAS LUIS DE VICTORIA: SACRED WORKS /7: Music for the Easter liturgy in Habsburg Madrid c. 1600 (kokonaisjulkaisu)

Esittäjä(t): Noone, Michael (johtaja). Ensemble Plus Ultra (vanhan musiikin yhtye). His Majesties Sagbutts and Cornetts (Hänen Majesteettinsa pasuunat ja sinkit) (vanhan musiikin yhtye). Schola Antiqua (vokaaliyhtye). Asensio, Juan Carlos (johtaja).
Tekijä(t):Victoria, Tomas Luis de [1548-1611] (sävellys).
Kappaleet: 01 - Laetatus sum, 12-ääninen psalmi (Minä iloitsin, kun minulle sanottiin) kolmelle kuorolle ja uruille /tässä myös PUHALTIMILLE /S/.
02 - Alleluia - Laudate pueri Dominum (Ylistäkää, te Herran palvelijat, ylistäkää Herran nimeä) alleluia ja 8-ääninen psalmi kahdelle kuorolle ja uruille kokoelmasta Missae, Magnificat, Motecta, 1600 /tässä myös PUHALTIMILLE /S/.
03 - Vespere autem - Magnificat sexti toni, 12-ääninen antifoni ja magnificat kolmelle kuorolle ja uruille /tässä myös PUHALTIMILLE /S/.
04 - Resurrexi et adhuc tecum sum - Domine, probasti me (Olen ylösnoussut ja olen vielä tykönäsi - Herra, sinä olet minut tutkinut) pääsiäispäivän introitus ja psalmi lauluäänille ja soittimille.
05 - Missa Laetatus sum (Minä iloitsin, kun minulle sanottiin) 12-ääninen messu kolmelle kuorolle ja uruille omasta, samannimisestä psalmista (1583) /tässä myös PUHALTIMILLE /S/.
10 - Alleluia - Angelus Domini pääsiäisen vesperin alleluia ja laulu a cappella.
11 - Victimae paschali laudes (Kiitosta nyt uhratkaamme) 8-ääninen pääsiäispäivän sekvenssi kahdelle kuorolle ja uruille kokoelmasta Missae, Magnificat, Motecta, 1600 /tässä myös PUHALTIMILLE /S/.
12 - Ad coenam agni providi 4-ääninen vesperin hymni a cappella.
13 - Miserere mihi - Ecce nunc benedicite (Katso, kiittäkää Herraa, te kaikki Herran palvelijat) kompletorion antifoni ja 8-ääninen psalmi kahdelle kuorolle ja uruille /tässä A CAPPELLA /S/.
14 - Regina coeli laetare, 8-ääninen antifoni (tässä: Regina caeli laetare) (Iloitse taivaan kuningatar) kahdelle kuorolle ja uruille kokoelmasta Missae, Magnificat, Motecta /tässä myös PUHALTIMILLE /S/.
Kokonaiskesto:64 min 3 sec
Musiikkilaji: TAIDEMUSIIKKI, USKONNOLLINEN MUSIIKKI
vanha musiikki
Äänitetyyppi:CD-levy
Julkaisija:Deutsche Grammophon
Julkaisuvuosi:2010
Uusintajulkaisuvuosi:2011
Kaupallinen tunnus:Deutsche Grammophon 4779747(7)
Huomautukset:Esittelylehtinen englanniksi, espanjaksi ja saksaksi. Tekstilehtinen latinaksi, espanjaksi ja englanniksi.
Hae kirjastoista (Frank-monihaku):
- toimii parhaiten populaarimusiikin
hauissa
Hae    

 

 

Musiikkikirjastot.fi - musiikkikirjastojen verkkopalvelut