Fono.fi - Äänitetietokanta

Fono.fi:n päivittäminen loppunut tammikuussa 2022

Yle Arkisto on päättänyt metatietojen tallennuksen Fono-tietokantaan 14.1.2022.
Tästä syystä uutta ja takautuvaa metatietoa ei enää tule Fono.fi-palveluun. Fono.fi säilyy asiakaskäytössä toistaiseksi.
Uusi korvaava palvelu pyritään julkaisemaan vuoden 2024 aikana.

Suomeksi På svenska
  • Esittely
  • Opastus
  • Palaute

Äänitteen tiedot

BRUHNS: DEUTSCHE KANTATEN

Esittäjä(t): Cantus Cölln (vanhan musiikin yhtye). Junghänel, Konrad (johtaja).
Tekijä(t):Bruhns, Nicolaus [1665-1697] (sävellys).
Kappaleet: 01 - Zeit meines Abschieds ist vorhanden, Die (Minun lähtöni aika on jo tullut) hengellinen konsertto neljälle lauluäänelle, jousille ja continuolle.
02 - Muss nicht der Mensch auff dieser Erden im steten Streite seyn (tässä: Muss nicht der Mensch auf dieser Erden in stetem Streite sein) (Eikö ihmisen osana maan päällä ole työ ja vaiva) hengellinen madrigaali neljälle lauluäänelle, jousille, kahdelle clarinotrumpetille ja continuolle.
04 - Woll dem, der den Herren fürchtet (tässä: Wohl dem, der den Herren fuerchtet) (Autuas on jokainen, joka pelkää Herraa) hengellinen konsertto kahdelle sopraanolle, bassolle, jousille ja continuolle.
08 - Ich liege und schlaffe (tässä: Ich liege und schlafe) (Rauhassa minä käyn levolle ja nukun) kantaatti (hautajaiskantaatti) neljälle sooloäänelle, viidelle soittimelle ja continuolle.
15 - Alleluja! Paratum cor meum (Jumala, minun sydämeni on valmis) hengellinen konsertto kahdelle tenorille, bassolle, jousille ja continuolle.
18 - Hemmt eure Tränenflut (K: Kuivatkaa kyyneleenne) hengellinen madrigaali neljälle lauluäänelle, jousille ja continuolle.
Kokonaiskesto:73 min 2 sec
Musiikkilaji: TAIDEMUSIIKKI, USKONNOLLINEN MUSIIKKI
Äänitetyyppi:CD-levy
Julkaisija:Harmonia Mundi
Julkaisuvuosi:2002
Uusintajulkaisuvuosi:
Kaupallinen tunnus:Harmonia Mundi HMC 901752
Huomautukset:Esittelylehtinen ja tekstilehtinen ranskaksi, englanniksi ja saksaksi. Tekstilehtinen osittain myös latinaksi.
Hae kirjastoista (Frank-monihaku):
- toimii parhaiten populaarimusiikin
hauissa
Hae    

 

 

Musiikkikirjastot.fi - musiikkikirjastojen verkkopalvelut