Fono.fi - Äänitetietokanta

  • Esittely
  • Opastus
  • Palaute

Äänitteen tiedot

Ylen oma tallenne Äänilevystö () DAT 30

Esittäjä(t):
Vilppula, Malmi (sopraano). Ikonen, Yrjö (basso). Pelimannit (kansanmusiikkiyhtye). Weneskoski, Gerda (piano). Karjalan Laulu (mieskuoro). Sonninen, Ahti (kuoronjohtaja). Tarvonen, Erkki (tenori). Kuusoja, Maiju (altto). Lehtinen, Matti (baritoni). Tolonen, Jouko (piano).
Tekijä(t):
Kappaleet: 01 - Kun ensi kerran silmäs näin (a cappella).
02 - Kesäillan aurinko (Kesäillan aurinko, se on niin loistavainen -).
03 - Tällaaselle poijalle (Tällaaselle poijalle se hulivililuonto passaa -) (a cappella).
04 - Niin kauan minä tramppaan (a cappella).
05 - Hilu, hilu (Silikistä, sametista nirunarukengät -) (a cappella).
06 - Tuuli se taivutti koivun larvan op.17/b/9, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Eteläpohjalaisia kansanlauluja op.17/b.
07 - Poijat ne kulkee kyliä (tässä: Poijat ne kulukoo kyliä -) op.1/b6/, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Eteläpohjalaisia kansanlauluja op.17/b.
08 - Laula, kukko
09 - Hollolan valssi
10 - Tällaaselle poijalle (Tällaaselle poijalle se hulivililuonto passaa -) op.1/2/9, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Kuusi eteläpohjalaista kansanlaulua op.1, 2.sarja.
11 - Hevonen se on kuin koirasteeri op.1/1/6, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Kuusi eteläpohjalaista kansanlaulua op.1, 1.sarja.
12 - Karjala, (1-2. OSA): Kuss' aallot Laatokan vuoriin lyö - Se soittaa vieläkin kanneltansa, mieskuorolle ja sooloäänelle a cappella kokoelmasta Muistoja ja toiveita.
13 - Minä olen Härmän Kankahanpäästä op.1/2/7, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Kuusi eteläpohjalaista kansanlaulua op.1, 2.sarja.
14 - Hilu, hilu op.1/3/4, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Viisi eteläpohjalaista kansanlaulua op.1, 3.sarja.
15 - Karjala, (3. OSA): Kun oikeuttasi, uskoa ja Väinön kieltäsi hoidat kuorolle a cappella kokoelmasta Muistoja ja toiveita.
16 - Hae pois vaan sormukses op.17/b/11, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Eteläpohjalaisia kansanlauluja op.17/b.
17 - Luullahan jotta on lysti olla op.17/b/12, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Eteläpohjalaisia lauluja op.17/b.
18 - Ketolan Jukka (Silmät siniset) (Siniset silmät ja punaset posket -) op.17/b/10, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Eteläpohjalaisia lauluja op.17/b.
19 - Luullahan jotta on lysti olla op.17/b/12, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Eteläpohjalaisia lauluja op.17/b.
20 - Ketolan Jukka (Silmät siniset) (Siniset silmät ja punaset posket -) op.17/b/10, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Eteläpohjalaisia lauluja op.17/b.
21 - Kesäilta ihana (Kesäilta ihana, lemmenkukka vihanta -) op.79/21, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Karjalaisia kansanlauluja Kiihtelysvaarasta op.79.
22 - Kesäilta ihana (Kesäilta ihana, lemmenkukka vihanta -) op.79/21, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Karjalaisia kansanlauluja Kiihtelysvaarasta op.79.
23 - Huuda hautas pohjasta op.17/b/3, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Eteläpohjalaisia lauluja op.17/b.
24 - Marjassa (Muistatko muinoin, kun marjassa käytiin -) op.79/4, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Karjalaisia kansanlauluja Kiihtelysvaarasta op.79.
25 - Kultani on kaukana op.79/23, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Karjalaisia kansanlauluja Kiihtelysvaarasta op.79.
26 - Pikkuset lintuset (Pikkuset lintuset lehtojen puissa -) op.79/15, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Karjalaisia kansanlauluja Kiihtelysvaarasta op.79.
27 - Soi maailma säveleitä (Mull' on heili sorja ja hoikka -) op.79/24, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Karjalaisia kansanlauluja Kiihtelysvaarasta op.79.
28 - Hae pois vaan sormukses op.17/b/11, lauluäänelle ja pianolle kokoelmasta Eteläpohjalaisia kansanlauluja op.17/b.
29 - Pihalaulaja (Uusi mies on pihamaalla -) yksinlaulu.
30 - Unohtumaton ehtoo (Eikä se ehtoo, jonkas tiedät -) yksinlaulu.
31 - Unohtumaton ehtoo (Eikä se ehtoo, jonkas tiedät -) yksinlaulu.
Kokonaiskesto:57 min 13 sec
Musiikkilaji: KANSANMUSIIKKI, TAIDEMUSIIKKI
Äänitetyyppi:Ääninauha
Julkaisija:Yleisradio
Julkaisuvuosi:
Uusintajulkaisuvuosi:
Kaupallinen tunnus:Äänilevystö (Yleisradio) DAT 30
Huomautukset:Kun ensi kerran silmäs näin. Kesäillan aurinko. Tällaaselle poijalle. Niin kauan minä tramppaan. Hilu, hilu. Tuuli se taivutti koivun larvan. Poijat ne kulkee kyliä. Laula, kukko. Hollolan valssi. Hevonen se on kuin koirasteeri. Karjala (1. & 3. OSA): Kuss' aallot Laatokan vuoriin lyö. Minä olen Härmän Kankahanpäästä. Hae pois vaan sormukses. Luullahan jotta on lysti olla. Ketolan Jukka. Kesäilta ihana. Huuda hautas pohjasta. Marjassa. Kultani on kaukana. Pikkuset lintuset. Soi maailma säveleitä. Pihalaulaja. Unohtumaton ehtoo.

 

 

Musiikkikirjastot.fi - musiikkikirjastojen verkkopalvelut