Fono.fi - Äänitetietokanta

  • Esittely
  • Opastus
  • Palaute

Äänitteen tiedot

KUN TUULI KÄÄNTYY

Esittäjä(t):
Tekijä(t):
Kappaleet: 01 - Laulu taantumuksesta (= Sången om reaktionen / Konarmeiskaja) (1815 solmi Metternich ja tsaari pyhän allianssinsa - /kertosäe: Mutta historian kulkua ei taaksepäin voi tuupata, ja tyranni saa aina palkkansa -).
02 - Työmiehen laulu (Tee työtäsi työläinen, älä kysy miksi tai kenelle teet -) Bunkkeriteatterin näytelmästä Rosvot (Suomi 1970); ohjaaja: Holmberg, Kalle.
03 - Kun tuuli kääntyy - kaikki muuttuu
04 - Laulu Spartakuksesta (Herroja on aina ollut, niin myös orjia -) Helsingin Kaupunginteatterin näytelmästä Berliini järjestyksen kourissa (Suomi 1970); ohjaaja: Holmberg, Kalle.
05 - Esko Kulonen (Esko Kulonen oli työläinen Nokian paperitehtaalla -) TV-teatterin kabareesta Tuhannen ja yhden työn tarinat (Suomi 1970); ohjaaja: Bergholm, Timo.
06 - Laulu Ojalan Hilmasta (Ja pakko se on tanssia kun viulut soi -) TV-teatterin kabareesta Tuhannen ja yhden työn tarinat (Suomi 1970); ohjaaja: Bergholm, Timo.
07 - Vanhan työläisnaisen laulu (Kesäillan sylissä kun hänet kohtasin -) TV-teatterin kabareesta Tuhannen ja yhden työn tarinat (Suomi 1970); ohjaaja: Bergholm, Timo.
08 - Tango fasismin ja kapitalismin suhteesta (Fasismi-tango) (Kun fasismi lyötiin, yksi bunkkeri jäi valtaamatta -) KOM-teatterin näytelmästä Kaikki muuttuu (Suomi 1974); ohjaaja: Holmberg, Kalle.
09 - Kenen joukoissa seisot (Ei ystäväni, ei synny rakkaus maailmaan odottaessasi taivaan - / kertosäe: Kenen joukoissa seisot, kenen lippua kannat -).
10 - Minulla on ystävä (Minulla on ystävä, rakastettuni -).
11 - Juhannusaattona 1942 (Istut porraskivellä, nuori nainen -).
12 - Sä huomannut kai oot
13 - Kalle Luttinen (Oli jätkä Kalle nimeltään -) TV-teatterin kabareesta Tuhannen ja yhden työn tarinat (Suomi 1970); ohjaaja: Bergholm, Timo.
14 - Yövartijan valssi (Yövartija Väinö Isaksson toisen omaisuuden vahtina on - / Uinu, uinu kaupunki vaan, sua vanhukset on pantu vahtimaan -).
15 - Laulu tuottavista sijoituksista (Mitä me teemme, ystävä kallis, sadan markan seteleillä -).
16 - Kesä Sörnäisissä (Sinun kasvosi pikku veli on laihat ja totiset -).
17 - Rautainen virta (Kaikki mikä tapahtuu -).
18 - Liisa Mäkinen (Minä työmaani ruokalassa tiskit tiskailen -) TV-teatterin kabareesta Tuhannen ja yhden työn tarinat (Suomi 1970); ohjaaja: Bergholm, Timo.
19 - Euroopan syrjäkylät (Euroopan syrjäkylät ovat jo tyhjentyneet -).
Kokonaiskesto:49 min 9 sec
Musiikkilaji: MUU KEVYT MUSIIKKI, KANSANMUSIIKKI, POP/ROCK, ERIKOISÄÄNITTEET
Äänitetyyppi:CD-levy
Julkaisija:Siboney (Love)
Julkaisuvuosi:1969-1976
Uusintajulkaisuvuosi:2009
Kaupallinen tunnus:Siboney (Love) LXCD 657
Huomautukset:Esittelylehtinen.
Hae kirjastoista (Frank-monihaku):
- toimii parhaiten populaarimusiikin
hauissa
Hae    

 

 

Musiikkikirjastot.fi - musiikkikirjastojen verkkopalvelut